KELUARGA KAMI

By: ayu azril

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 1-Jun-2009 16:45 Email | Share | | Bookmark
Kejohanan Sukan Audit Ibu Pejabat 2009

Akhirnya, pasukan Sektor Audit Kerajaan Persekutuan telah berjaya menjadi juara. Berbaloi jugak penat lelah setelah training selama 2 bulan. Ini sedikit kenangan yang sempat dikongsi bersama. Kalau ada lagi, nnt blihla tambah lagi.






Saturday, 16-May-2009 14:45 Email | Share | | Bookmark
Cameron Highlands 2009

Memandangkan takde apa2 keja yang nak dibuat, ini ada serba sedikit cerita tentang trip ke Cameron Highlands pada bulan 2 yang lalu. walaupun telah berlalu lebih kurang dalam 3 bulan, tapi still nk share gambar2 semasa trip tersebut.


Masih dalam perjalanan ke Cameron Highlands. Penat jugaklah drive sebab naik bukitkan.


Akhirnya sampai jugak ke Cameron Highlands. Inipun letih lagi nie sebab belum makan lagi.baru nak cari kedai makan.


Ayah ngan Aqil pun terlena..sampai x bangun2 lagi dua2 anak beranak nie.


Aktiviti berjalan pun bermula.masa tu belum beli lagi beg kanggaroo untuk Aqil, lenguh tangan jugaklah mendukung budak nie.


Birthday yang ke-30..cepat betul masa berlalu..thanks to my lovely wife, ayu..I luv u forever and ever.


Memberi penerangan kepada pelanggan teh.


Berposing di ladang teh.


Mengushar madu lebah.



Friday, 1-May-2009 04:00 Email | Share | | Bookmark
Iswara eksiden

Pada 20 Oktober 2008, 4 hari selepas Aqil dilahirkan, kereta Iswara yang selama nie menjadi kenderaan rasmi telah mengalami kemalangan dengan sebuah kereta Toyota Hilux.Hancur gaklah kereta nie..especially kat depan.masa tu mana ader keta lain.itu jela satu-satunya keta yang ada.nasib baiklah ada keta adik ipar.rembat dulula..










Friday, 24-Apr-2009 16:29 Email | Share | | Bookmark
Muhammad Aqil Arfan membesar

Inilah Aqil...perjalanan pembesaran anak ayah dan ibu...tengoklah sejak dari lahir sampailah dier dah 7 bulan...cepat betul masa berlalu..dah besar anak ayah ngan ibu nie...


Sunday, 5-Apr-2009 17:27 Email | Share | | Bookmark
Hari Keluarga Sungai Gabai 2009

Kenangan di Sungai Gabai...





[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net